08. september 2024 - kl. 20.09

SEIF's oprykkere i serie 1 imponerer med flot udesejr i Hirtshals

• 1 af 1
    Jeppe Birklykke er med fem mål topscorer for SEIF's oprykkere i serie 1. Lørdag scorede han to mål på straffespark i Hirtshals.
Af: Michael Frederiksen

De lokale fodboldsspillere er nu midtvejs i efterårssæsonen. Flere hold er med i den sjove ende.

Jyllandsserien 2, pulje 3:
Vejgaard er suverænt tophold, mens IF Skjold Sæby ligger på en flot andenplads. Lørdagens hjemmekamp mod Hornbæk SF fra den vestlige del af Randers endte 1-1. De to mål blev scoret i første halvlegs sidste kvarter.

FfI hentede søndag eftermiddag et tiltrængt point i udekampen mod Thisted FC's divisionsreserver. Opgøret endte 0-0. FfI er dog stadig sidst. En sejr ude over Aalborg KFUM på lørdag vil for alvor skabe kontakt til midterfeltet.

Serie 1, pulje 6:
SEIF's oprykkere imponerer. Holdet er nu ubesejret i de seneste fem kampe. Lørdag blev det til en sejr på 4-3 ude over Hirtshals. Alle syv mål blev scoret i kampens første 39 minutter. Målscorere for SEIF: Jeppe Birklykke (2 på straffespark), Kasper Grøntved og Rasmus Gravesen.

Serie 3, pulje 24:
IF Skjold Sæbys nedrykkere er tophold med 13 point ud af 18 mulige. Malte Kaptain og Marcus Schioldan scorede målene i lørdagens 2-0-sejr hjemme over Skibsby-Højene IF.

FfI, der var oversiddder i denne runnde, er på andenpladsen, tre point efter IF Skjold Sæby.

Bangsbo Freja tabte søndag 1-5 hjemme til Bindslev/Tversted IF. Ét point i seks kampe gør, at Bangsbo Freja ligger sidst i puljen.

Serie 3, pulje 25:
Østervrå IF besejrede Fjerritslev IF med 1-0 hjemme på Elektrikeren Nord Arena. Andreas Bundgaard blev matchvinder i kampens 20. minut.

ØVI er tophold, men Biersted IF, som er tre point efter ØVI, mangler at spille to kampe, og Biersted IF har indtil videre maksimumpoint.

Serie 4, pulje 48:
Ingen lokale hold var i aktion i weekenden. To hold har trukket sig, så det gav en friweekend til både Skagen IK og FfI's tredjehold.

SEIF og Kvissel-Ravnshøj IF tørner sammen tirsdag aften.

Serie 4, pulje 50:
Voerså IF havde maksimumpoint indtil i torsdags, hvor hjemmekampen mod Dybvad/Hørby endte 3-3. Lørdag måtte topholdet igen nøjes med uafgjort. Udekampen mod IF Skjold Sæbys tredjehold blev en målløs affære.

Dybvad/Hørby besejrede Asaa/Hjallerup med 6-3. Mads Andersen (2), August Jyllinge Kiilerich Kjældgaard, Mikkel Dohn, Otto Arvad og Jonathan Pedersen scorede for hjemmeholdet, som nu kun er fire point efter Voerså IF og har spillet en kamp færre.

Østervrå IF's oprykkere var oversidder i denne weekend og ligger til nedrykning.