Gå til hoved-indhold
12. april 2025 - kl. 10.04

Restaurant Møllehuset serverer påskebrunch, påskebuffet og påskeanretning

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Påsken nærmer sig, og Restaurant Møllehuset glæder sig til at byde en masse glade gæster velkommen. Første arrangement er skærtorsdag, hvor restauranten i skoven byder på påskebrunch med en række påskespecialiteter på menuen.

- Vi ser frem til nogle travle dage, og jeg garanterer, at vi har kræset for vores påskebrunch, lover Lonnie Helene Pichler fra Restaurant Møllehuset, der kan byde på følgende menu:

Pommes Rösti – Røget Laks – Ramsløg
Fiskefilet "Benedictine" med Spinat og Sauce Hollandaise
Marinerede Kæmperejer med Asparges og Hummerdressing
Gravad skinke med pocheret Æg og Karse
Friskbagte Æggemuffins med Ærteskud
Hjemmelavet "Krautdogs"
Indbagt Gedefriskost – Solbærsyltetøj
"Bubble Waffels" med friske bær

Se mere og reserver eventuelt bord her.

Langfredag og påskesøndag er der traditionen tro stor påskebuffet – se mere her.

- 2. påskedag, mandag 21. april, serverer vi en lækker traditionel påskeanretning, som man kan nyde i vores gamle stuer. Lige uden for vinduet springer bøgen ud i ren forårsglæde, så der er mulighed for at få stimuleret alle sanser, siger Lonnie Helene Pichler.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...