Restaurant Møllehuset serverer påskebrunch, påskebuffet og påskeanretning
Påsken nærmer sig, og Restaurant Møllehuset glæder sig til at byde en masse glade gæster velkommen. Første arrangement er skærtorsdag, hvor restauranten i skoven byder på påskebrunch med en række påskespecialiteter på menuen.
- Vi ser frem til nogle travle dage, og jeg garanterer, at vi har kræset for vores påskebrunch, lover Lonnie Helene Pichler fra Restaurant Møllehuset, der kan byde på følgende menu:
Pommes Rösti – Røget Laks – Ramsløg
Fiskefilet "Benedictine" med Spinat og Sauce Hollandaise
Marinerede Kæmperejer med Asparges og Hummerdressing
Gravad skinke med pocheret Æg og Karse
Friskbagte Æggemuffins med Ærteskud
Hjemmelavet "Krautdogs"
Indbagt Gedefriskost – Solbærsyltetøj
"Bubble Waffels" med friske bær
Se mere og reserver eventuelt bord her.
Langfredag og påskesøndag er der traditionen tro stor påskebuffet – se mere her.
- 2. påskedag, mandag 21. april, serverer vi en lækker traditionel påskeanretning, som man kan nyde i vores gamle stuer. Lige uden for vinduet springer bøgen ud i ren forårsglæde, så der er mulighed for at få stimuleret alle sanser, siger Lonnie Helene Pichler.