Eksklusiv Boble- og Champagneaften på Hotel Aahøj i Sæby
Hotel Aahøj holder igen i år en eksklusiv Boble- og Champagneaften. Det sker fredag 2. maj på det idylliske hotel i Sæby. Aftenen garneres med dinner musik med Thomas Zinther.
- Boble- og Champagneaften holdes i samarbejde med sommelier David Andreasen fra Vinslottet, og maden tilberedes som altid af husets kok, dygtige Lukas Grøntved fra Dune Dining. Til at toppe oplevelsen har vi inviteret pianist og guitarist Thomas Zinther til at spille stemningsfuld dinner-musik fra kl. 20.00-22.00. Musikken er inkluderet i billetprisen, fortæller Kamilla Vinter Hoffmann fra Hotel Aahøj og fortsætter:
- Vi inviterer til et socialt arrangement, hvor man beriges på smag og viden om boblernes verden samt fire champagner fra tre forskellige champagnehuse. Alle sammen repræsenterer forskellige stilarter. Menuen fra Lukas Grøntved er nøje afstemt med vinene fra David Andreasen, så man sikrer sig den totale smageoplevelse.
Kamilla Vinter Hoffmann lover et super hyggelig aften.
- Der skal hygges og nydes til lækker musik på en aften i særklasse i yderst godt selskab. Tag venner og familie med under armen og tilmeld dig arrangementet nu. Vi gør venligst opmærksom på, at tilmeldingen er bindende på grund af et begrænsede antal pladser.