Gå til hoved-indhold
29. oktober 2024 - kl. 00.10

Nytårsmenu: Cremet hummerbisque, modnet oksemørbrad og brownie

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Peter Marquard

Så er Jacobs Fiskerestaurant på havnen i Sæby klar med sin nytårsmenu 2024. Tre lækre retter for 269 kroner letter opgaven i køkkenet, når årets sidste dag skal fejres i små og større forsamlinger.

Nytårsmenuen 2024 hos Jacobs Fiskerestaurant består af tre lækre retter - forret, hovedret og dessert.

- Vores forret er en cremet hummerbisque, smagt til med cognac og fyldt med hakkede grøntsager og friske håndpillede jomfruhummere samt lunt brød, fortæller Per Rasmussen, som er restaurantchef på Jacobs Fiskerestaurant og fortsætter:

- Hovedretten består af en modnet oksemørbrad af fantastisk kvalitet, forstegt i saltet smør, rosmarin og hvidløg. Herudover marineres mørbraden i frisklavet pesto. Som supplement til mørbraden serveres sauterede grøntsager, en cremet kartoffelgratin med tilført trøffel, som giver en god sødme og kontrast til vores reducerede rødvinsglace, som fuldender retten.

Aftenens smagsindtryk slutter af med en kompakt brownie lavet på en bund af valnødder og smagt til med fyldig og lækker chokolade samt en ren top med ren chokolade og mandel. For at skabe en god kontrast til den fyldige brownie inkluderes friske brombær og blåbær, hvor syren skaber harmoni i retten.

- Som sidste år er det også muligt af tilkøbe appetizers. Disse består af en duet af laks på blinis. Den ene blinis består at en cremet dild og citrus dressing med et stykke koldrøget laks. Den anden består af en friskrørt laksesalat elementer af purløg, chili, løg og cremefraiche, siger Per Rasmussen.

3 retters nytårsmenu kan købes for 269 kroner pr. kuvert. 3 retters nytårsmenu, incl. Appetizer koster 319 kroner. Bestilling senest 29. december på telefon 98 46 11 56.

Afhentning 31. december kl. 10.00-14.00: Havnen 12, Sæby.

Vejledning omkring tilberedning medfølger.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...