16. november 2023 - kl. 23.11

Blackhawks' herrer videre til Final4 - følgerne damerne trop på lørdag?

• 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Der var blevet lovet spænding og smæk for skillingerne i aftenens pokalkamp i Abildgårdhallen, og det kom der på trods af en drømmestart af Frederikshavn Blackhawks i lokalopgøret mod AaB Floorball.

For anden kamp i træk fik Blackhawks en fantastisk start. Sidste weekend ude mod Strandby var stillingen 0-3 efter blot 58 sekunder. I aftenens kamp var Blackhawks mere klar fra start end AaB, og efter små 11 minutter var stillingen 5-0 til hjemmeholdet - til stor begejstring for størstedelen af tilskuerne i en proppet Abildgårdhallen.

Efter 5-0 målet brugte AaB sin timeout. Hvad der blev sagt, ved vi ikke, men det var et helt andet AaB-hold resten af kampen. AaB reducerede til 5-1 inden første periodes udløb. I løbet af anden og tredje periode reducerede tidligere Blackhawks-spillere i AaB-trøjen, men det var ikke nok, så kampen endte 5-4. Herrerne er derfor klar til Final4 i Herning til januar.

Nu er der tid til at nyde sejren, inden der skal spilles ligakamp lørdag klokken 15.30 mod Aarhus ÅFK i Abildgårdhallen.

I weekenden finder vi ud af, om damerne skal følge med herrerne til Herning. Blackhawks' damer sætter sig i bussen lørdag formiddag, hvor navigationen er sat til Esbjerg. Frederiksavnerne er favoritter i opgøret mod Esbjerg Sharks.

Efter pokalkampen bliver holdet og sover i Esbjerg for så at køre hjem søndag via Aarhus, hvor der skal spilles ligakamp. Damerne vil meget gerne til Aarhus og cementere deres førsteplads i ligaen og forblive ubesejret. Kampen i Aarhus streames på www.danskfloorball.tv.