Er dette måske Frederikshavns vildeste nytårsmenu?
Allerede nu kan Restaurant Sæson i Frederikshavn løfte sløret for sin nytårsmenu. Alt det tunge køkkenarbejde er gjort, når man skal fejre nytåret, og den lækre menu kan bestilles, hvis man er to personer eller flere med mulighed for afhentning flere steder.
- Vi er utrolig stolte af vores endelige resultat og kan nu offentliggøre en lækker 5-retters nytårsmenu, der sikrer jer en festlig og uforglemmelig aften. Vi har lavet alt forarbejdet, og man skal blot varme og anrette, så man kan bruge tid på at fejre årets sidste dag med fantastiske smagsoplevelser og godt selskab, siger Tobias Vasant fra Restaurant Sæson.
Menuen består af følgende:
1) Delikate fingermadder - tre udsøgte varianter:
- Sprøde kartoffelchips toppet med serranoskinke og en tomatcreme med syrlige urter.
- Elegant kræmmerhus fyldt med koldrøget laks og en cremet persillecreme.
- Knasende surdejskrustader med saftig krabbe, wasabi og syltede gulerødder for et frisk pift.Suppe og frisk lokal fisk:
2) En cremet suppe lavet på selleri og med noter af røget ost. Garneret med marinerede porrer, urteolie og med et strejf af peberfrugt. Delikat fisk fra Strandby, serveret med aromatisk basilikumsmør og ledsaget af friskbagt surdejsbrød og creme fraiche 38%.
3) Møre svinekæber i dybe smagsnuancer. Braiserede svinekæber tilberedt i mørk øl, serveret med bagte jordskokker vendt i brunet smør. Retten afrundes med sprøde crudité-urter og en intens sauce baseret på fond og rodfrugter.
4) Saftig "gourmet"-oksemørbrad med vinterens bedste tilbehør. Grillet "gourmet"-oksemørbrad med et strejf af røg, serveret med bagt græskar og krydret med piment. Syltede rødløg, urtebagt selleri, og gulerødder i en hyldeblomst-gastrik. Røget kartoffelkompot med olivenolie og hvidløg, karamelliseret honning og en cremet trøffelsauce.
5) Forfriskende og sød dessertoplevelse. Let og luftig hvid chokoladecreme med eksotisk mango og passion på en knasende sprød bund. Syrlige, sukkersyltede æbler i en blød æblekompot, toppet med crumble af knuste makroner og hvid chokolade.
Prisen pr. person er 395 kroner.
Du kan sende din bestilling på mail med oplysninger om antal kuverter, navn, telefonnummer og afhentningsby.
Alternativt kan du ringe på telefon 25379900. Bestil senest 27. december kl. 12.00. Bemærk, at bestillinger ikke kan ændres efter denne dato.
Afhentningssteder og tider:
Frederikshavn: Restaurant Sæson, Danmarksgade 69E (baggården) fra kl. 11-14 (kontant, MobilePay eller kort)
Sæby: Blå Kors Genbrug, Gammel Ålborgvej 2 (på parkeringspladsen) fra kl. 11-13 (kontant eller MobilePay)
Hjørring: HDC-Storkøkken, Egholmvej 20 fra kl. 11-13 (kontant eller MobilePay)
Nørresundby: Kvickly, Loftbrovej 17 (på parkeringspladsen) fra kl. 11-13 (kontant eller MobilePay)
- Vi ser frem til at forkæle jer på årets sidste dag med en festlig og gastronomisk oplevelse, siger Tobias Vasant.