SEIF's serie 1-hold scorede fem mål ude mod AaB, men tabte alligevel

• 1 af 1
    Frederik Christensens mål hjalp ikke meget, da SEIF mødte AaB på udebane.
Af: Michael Frederiksen

Hvordan føles det at score fem mål i en fodboldkamp og alligevel forlade banen uden point? Det kan du spørge spillerne fra Strandby/Elling/Nielstrup IF (SEIF) om efter søndagens serie 1-kamp i Aalborg mod AaB.

Jyllandsserien 2, pulje 3:
FfI slap væk fra sidstepladsen med en overraskende pointdeling i udekampen mod topholdet Vejgaard, som er ubesejret i denne sæson. Kampen endte 2-2. Mikkel Hessellund og Rasmus Jensen scorede for FfI, der på lørdag rykker over nedrykningsstregen, hvis hjemmekampen mod Kristrup Boldklub bliver vundet.

IF Skjold Sæby spillede ligeledes 2-2. Det var ude mod Gug Boldklub. Skjold var bagud to gange, men Mikkel Dorff og Simon Kløjgaard Casper skaffede det ene point med hver sin scoring. Skjold ligger fortsat på andenpladsen.

Serie 1, pulje 6:
SEIF var søndag involveret i det vildeste målorgie. Det er sjældent, at man forlader banen som taber, når man scorer fem mål, men det var tilfældet for SEIF, som tabte 5-8 ude til AaB. SEIF var nede med 2-7, men reducerede til 5-7 med 10 minutter igen. Tættere på kom gæsterne dog ikke. Målscorere for SEIF: Jeppe Thomsen 2, Nicklas Dam, Frederik Christensen og Alex Andersen. Nederlaget sender SEIF ned på sjettepladsen, så med kun fire kampe igen er der ingen tvivl om, at oprykkerne skal koncentrere sig om at undgå nedrykning.

Serie 3, pulje 24:
Med blot tre kampe igen forsvarede FfI's andethold sin førsteplads med en komfortabel 5-0-sejr ude over Tornby IF. Christian Aabech (2), Mathias Byrgesen Karlsson, Mads Yde Andersen og Mussa Bilombele scorede.

IF Skjold Sæbys JS-reserver vandt søndag 3-0 over bundholdet Bangsbo Freja.

FfI er to point foran Bindslev/Tversted. De to hold mødes lørdag 19. oktober i Frederikshavn. IF Skjold Sæby er tre point efter FfI.

Serie 3, pulje 25:
Østervrå IF har vundet otte ud af 10 kampe i efteråret. ØVI må dog erkende, at Biersted IF er klart det stærkeste hold i puljen. De tophold mødte hinanden søndag, og ØVI tabte 1-6. I efterårets første indbyrdes opgør tabte ØVI 0-5 til Biersted IF.

Biersted har maksimumpoint 30, mens ØVI er noteret for 24 point, seks mere end Jetsmark IF på tredjepladsen.

Serie 4, pulje 48:
Skagen IK vandt fredag aften 3-2 ude over SEIF's andethold. FfI's tredjehold besejrede oprykkerne fra Kvissel-Ravnshøj IF med 1-0 ude. Christian Fuglsang blev matchvinder i det 52. minut. Allerede efter 18 minutter blev FfI's Emil Wrensted præsenteret for dommer John Jensens røde kort.

Sindal IF, FfI og Skagen kæmper om topplaceringerne.

Serie 4, pulje 50:
Dybvad/Hørby udbyggede sin føring med en 3-1-sejr over IF Skjold Sæby på Dybvad Stadion. Mads Andersen lavede hattrick, og han tillod sig endda at misbruge et straffespark.

Voerså IF måtte nøjes med 1-1 ude mod Hals FS. Patrick Rasmussen bragte Voerså foran.

Dybvad/Hørby er tre point foran Voerså IF, som dog har spillet en kamp færre. De to tophold mødes lørdag 19. oktober i Dybvad. Det første indbrydes møde endte 3-3, så der er lagt op til en gyserafslutning.

Østervrå IF tabte 2-5 til Asaa/Hjallerup og har seks point op til IF Skjold Sæby over nedrykningsstregen.