Påskejazz: Hotel Aahøj skyder musiksæsonen tidligere i gang
Som noget helt nyt inviterer Hotel Aahøj til "Påskejazz med frokost". Hotellets husorkester, Thomas Zinther og co., sørger for at sætte den rette stemning, når der Langfredag 18. april diskes op med forskellige instrumenter i fortolkningen af gode og velkendte sange - fremført i en jazz’et version.
- Der er garanti for en underholdende eftermiddag, når vi skyder musiksæsonen i gang tidligere end normalt. Vi plejer at starte i pinsen sammen med Sæby Jazzfestival, men jeg fornemmer, at vores gæster ikke kan få nok jazz, så hvorfor ikke kombinere det med en god påskefrokost, siger Kamilla Vinter Hoffmann fra Hotel Aahøj.
Arrangementet begynder kl. 12.00, hvor man sætter sig til bords og nyder en delikat og nyfortolket påskefrokost serveret i tapasform. Påsketapas laves i samarbejde med Slagter Tranholm og indeholder følgende:
- Fyldte æg med rejer
- Lakserillette med ørredrogn på blinis
- Hønsesalat med sprød bacon og rugchips
- Paté med cornichoner og artiskokhjerte
- Coppa og snackpølser med sylt og oliven
- Komælksoste med syltede nødder
- Peberrodspesto
- Brød og smør
Pris pr. person (inkl. musik og frokost): 375 kroner. Drikkevarer bestilles på dagen og afregnes efter forbrug.
Bandet spiller fra kl. 12.00 til 15.00, afbrudt af en lille pause i midten. Arrangementet slutter kl. 15.00.
- Book bord til arrangementet allerede nu. Der er som altid begrænsede antal pladser. Påskejazz er blot det første det første af en lang række musikarrangementer, og vi glæder os på Hotel Aahøj til en ny og spændende sæson, siger Kamilla Vinter Hoffmann.