Boblesmagning i Parks Vinbar på Park Hotel i Frederikshavn
Fredag 31. januar finder årets første boblesmagning sted i Parks Vinbar på Park Hotel i Frederikshavn. I den hyggelige vinbar fortæller Susanne Helena Thomsen om historien og forskellene få de forskellige bobler, mens man smager.
- Vi skal smage på prosecco, cava, cremant, rosé og selvfølgelig champagne. Vi kommer ind på historien bag de forskellige bobler. Hvad er forskellen? Hvordan bliver de produceret? Og hvorfor er der relativt store prisforskelle på de enkelte bobler? Der er en grund til, at champagne er champagne, fortæller Susanne Helena Thomsen fra Park Hotel.
Smagningen er fra kl. 17.00-18.30, og man får fem smagegals samt brød og vand for 250 kroner.
- Jeg elsker at bringe min viden og dedikation videre til vores gæster, og for mig er det en succes, hvis gæsterne får en oplevelse og tager noget viden med hjem, som de kan bruge senere, siger Susanne Helena Thomsen.
For tilmelding ring 9842 2255 eller mail parkhotelfrederikshavn@mail.dk.