Gå til hoved-indhold
01. september 2024 - kl. 20.09

Efterårets første sejr til FfI som optakt til onsdagens lokalbrag mod IF Skjold Sæby

• 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Kan man tale om et skæbneopgør allerede i efterårets fjerde kamp? Er svaret ja, var det situationen for FfI i søndagens hjemmekamp mod Hornbæk SF fra Randers. Et nederlag ville nemlig isolere FfI i bunden med seks point op til nærmeste konkurrent.

Jyllandsserien, pulje 3:
FfI's oprykkere besejrede søndag eftermiddag Hornbæk SF med 2-1 hjemme på DRINX Arena. Det var første gang, at frederikshavnerne kom på pointtavlen i efteråret.

Mikas Seerup og Joachim Buchholtz scorede for FfI.

IF Skjold Sæby tabte 0-2 på hjemmebane til Kristrup Boldklub.

Onsdag aften er der lokalopgør mellem FfI og IF Skjold Sæby i Frederikshavn. Lasse Luther fløjter kampen i gang kl. 18.30.

Serie 1, pulje 6:
Syv point i de tre seneste kampe. Det er status for SEIF's oprykkere, som lørdag vandt 3-2 ude over Aalborg Freja, der ellers førte 1-0 og brændte et straffespark i anden halvleg.

Jeppe Birklykke udlignede i det 72. minut, hvorefter Kasper Grøntved og Rasmus Gravesen scorede til 3-1.

SEIF skal allerede i aktion tirsdag kl. 18.30 hjemme mod Hjørring IF. Med en sejr blander SEIF sig pludselig i topstriden.

Serie 3, pulje 24:
FfI's JS-reserver vandt 2-0 over Skibsby-Højene IF. Christian Aabech og Mussa Bilombele scorede.

Sæbys JS-reserver delte i porten med Tornby IF. Her var Kasper Krogh og Allan Olsen målscorere for Skjold.

Bangsbo Freja tabte hjemme 0-2 til Harken UGF.

Blot ét point skiller Tornby IF på førstepladsen og FfI på femtepladsen.

Serie 3, pujle 25:
Østervrå IF besejrede Trekroner IF 98 med 2-1. Gæsterne førte 1-0 indtil det 77. minut, hvor Janus Løgtved udlignede. Rasmus Jensen scorede sejrsmålet i det 83. minut.

ØVI indtager andenpladsen med 12 point, tre færre end topholdet Biersted IF, som har maksimumpoint

Serie 4, pulje 48:
Horne KFUM havde syv point efter fire kampe, men har nu trukket sit hold. Det betyder, at der kun er seks hold tilbage i puljen.

SEIF's serie 1-reserver er fortsat uden point. Tirsdag tabte de 2-4 hjemme til FfI's tredjehold, og fredag blev det til endnu et nederlag på eget græs. SEIF tabte 0-3 til Tårs/Ugilt IF.

Skagen IK spillede søndag 3-3 hjemme mod Sindal IF.

Serie 4, pulje 50:
Voerså IF er tophold med 12 point efter fire kampe. Lørdag vandt topholdet 3-0 ude over Østervrå IF, der lavede to selvmål.

IF Skjold Sæby mødte Hals FS hjemme, og det opgør endte 1-1.