Gå til hoved-indhold
04. marts 2025 - kl. 11.03

Jørgen Spisehus får nye ejere og skifter navn til Spisehuset Skagen

  • 1 af 5
    Handlen gik på plads i aftes, hvor erhvervsmægler Mads Dyhr, EDC Erhverv Poul Erik Bech, placerede skiltet "solgt" i vinduet.
  • 2 af 5
    Jørgens Spisehus skifter navn til Spisehuset Skagen, som åbner 1. april.
  • 3 af 5
    Jørgens Spisehus åbnede i 2010.
  • 4 af 5
    Udsigten fra restauranten fejler bestemt ikke noget.
  • 5 af 5
    Store portioner har været et kendetegn i Jørgens Spisehus, hvor wienerschnitzel, pandestegte rødspætter, store stjerneskud, bøf sandwich og stegt flæsk om onsdagen har været nogle af de populære tilbud.
Af: Michael Frederiksen

Jørgens Spisehus i Skagen får nye ejere og skifter navn til Spisehuset Skagen. Det er 15 år siden, at Jørgen Østergaard Andersen slog dørene op til Jørgens Spisehus på Sardinvej, men nu overtager kokkeparret Michael Frølich og Casper Kjær det populære spisested.

Casper Kjær har i to år ejet Restaurant De2Have på Grenen, og det fortsætter han med i år, hvor sæsonen begynder 11. april.

Michael Frølich får det daglige ansvar i Spisehuset Skagen. Han har de seneste otte år været køkkenchef på Restsurant NerD i Frederikshavn og Hotel Viking i Sæby. De to nye indehavere, som blev udlært kokke sammen for 15 år siden, holder reception søndag 30. marts, og tirsdag 1. april er første åbningsdag.

- Vi kommer til at køre videre med det velprøvede og populære koncept, som mange stamkunder sætter pris på. Jørgens Spisehus er et mangfoldigt sted, som både skagboer og nordmænd fra bådene sætter pris på. Det er også et spisested med budgetvenlige priser, siger Casper Kjær til Kanal Frederikshavn.

Jørgen Østergaard Andersen åbnede Jørgens Spisehus i 2010, hvor han overtog lokalerne efter Kabyssen. Han er endvidere kendt fra Spisehus Mosten på Sct. Laurentii Vej, som var i familiens eje fra 1978 til 2006.

Store portioner har været et kendetegn i Jørgens Spisehus, hvor wienerschnitzel, pandestegte rødspætter, store stjerneskud, bøf sandwich og stegt flæsk om onsdagen har været nogle af de populære tilbud.

Spisehuset Skagen har allerede offentliggjort sit menukort, hvoraf det fremgår, at klassikerne fra Jørgens Spisehus lever videre. Der er også blevet plads til fornyelser, blandt andet salater. 

Casper Kjær og Michael Frølich tilbyder også at lave mad til selskaber. Det kan både være i Spisehuset Skagens selskabslokaler og ud af huset.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...