White Hawks ligger på sidstepladsen i Metal Ligaen

• 1 af 1
    Christopher Frederiksen (t.h.) udlignede til 1-1 Linea Hermann Büttner
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn White - uden en skadesramt Jesper Thörnberg - tabte 2-6 til SønderjyskE og ligger på sidstepladsen i Metal Ligaen. Høgene er blot noteret for to point i fire kampe, men det hører med til historien, at holdet kun har spillet én hjemmekamp.

Det ændres der på i næste uge, hvor White Hawks tirsdag aften får besøg af Herning Blue Fox, mens fredag aften byder på en hjemmekamp på Herlev Eagles.

Inden fredagens kamp havde cheftræner Fredrik Johansson talt om vigtigheden af disciplin i udekampen mod de danske mestre fra Vojens. Set i det lys var det ikke videre smart, at gæsterne løb ind i to udvisninger i kampens første tre minutter, og Christopher Mulbergs to minutter i straffeboksen kostede et mål.

Christopher Frederiksen udlignede i tiden 7:42 efter en flot solotur. Det var WH-profilens første mål i denne sæson.

Stillingen 1-1 holdt første periode ud.

I anden periode blev SønderjyskE mere dominerende, og det lykkedes hjemmeholdet at komme foran 3-1, selv om Tadeas Galansky diskede på med flere fine redninger.

Sebastian Holm var skyld i et straffeslag til SønderjyskE, og det scorede den tidligere White Hawks-spiller Nikolaj Krag på. Han fandt plads mellem Tadeas Galanskys ben.

I begyndelsen af tredje periode blev WH's Santeri Suistio sendt i bad for en Checking to the head. Fem minutters undertal kostede tre scoringer. Og ikke nok med det. Jared Freadrich forlod i denne fase af kampen isen med en skade, skriver White Hawks på sin hjemmeside.

Todd Winder reducerede til slutresultatet.

Der var SønderjyskE's første sejr i denne sæson.