Øl i Bangsbo: Syv spændende øl sammen med syv små retter
Torsdag 7. marts afvikles årets første ”Øl i Bangsbo” på Restaurant Møllehuset. Det er det lokale Bangsbo Brewing Company og Møllehuset, der har lavet en menu, hvor øl og mad sammen skaber en lækker smagsoplevelse. Syv spændende øl sammen med syv små retter er der på menuen.
- Det kan ikke blive mere lokalt, når vi laver årets første ”Øl i Bangsbo”. Jannie og Allan fra Bangsbo Brewing Company står for øllet til en spændende syv-retters menu med små lækre retter. Bangsbo Brewing Company er et lokalt nanobryggeri med passion for den gode øloplevelse med sloganet ”håndbrygget med kærlighed”. Til daglig finder man dem i Søndergade, hvor man kan nyde de mange øl og få en god ølsnak, siger Lonnie Helene Pichler fra Restaurant Møllehuset.
Menuen består af følgende:
Velkomst:
Øl: Pedersens Pils - klassisk pilsner
Snacks: Kræmmerhus, ølgelé, andelevermousse, saltkaramel
Forret:
Øl: Guldkysten - Golden Ale
Nigiri sushi - "flamed" havtaske, rogn & tang
Øl: Vienna Lager
Parmanello okoselårtunge med Picco di Gallo salsa & sprød ost
Hovedret:
Øl: Påskebukken - Bock
"Påskekylling" med porter, citron & edamamebønner serveret med Gnocchi Fritto
Øl: Smokey Bangsbo Røgøl
Krondyrskankklumper med ingefær, malt, sød kartoffel & spicy sesam, hertil asiatisk rødkål
Dessert:
Øl: Tågebanken - DNEIPA
"Müslibar" med blåbær & skyr
Øl: Bangsbo Kaffe - Kaffestout
Lun chokoladesouffle med vaniljesauce & toffee
Prisen pr, person er 395 kroner, og man kan bestille bord på 98 43 44 00 eller på fest@mollehuset.dk.