Gå til hoved-indhold
12. marts 2024 - kl. 00.03

Luksus-oplevelse på Restaurant Sæson: Den Ultimative Sæson

  • 1 af 1
    Tobias Vasant Hansen: - Vi ønsker at give gæsterne en fuldkommen overraskelse. Men bare rolig, der bliver ikke sparet på de eksklusive råvarer samt den personlige oplevelse fra vores tjenere og kokke.
Af: Michael Frederiksen

Restaurant Sæson i Frederikshavn tilbyder nu sine gæster en menu ud over det sædvanlige. "Den Ultimative Sæson" er titlen på en 10 retters menu med tilhørende vinmenu til 1795 kroner.

- Vi giver med denne menu vores gæster muligheden for at få en oplevelse ud over det sædvanlige i Frederikshavn, siger Tobias Vasant Hansen, kok og indehaver af Restaurant Sæson i Danmarksgade i Frederikshavn.

Den Ultimative Sæson består af 10 ekstraordinære serveringer, og hertil serveres 10 glas vin/champagne/med mere af høj standard.

- Der følger kaffe og sødt med som en dejlig afslutning på en stor oplevelse, siger Tobias Vasant Hansen.

Menuen er ikke beskrevet i detaljer, men på hjemmesiden lover Restaurant Sæson "fuld gas på sæsonens ultimative råvarer". Kaviar, pighvar, Wagyu-kød og trøfler kunne være nogle af de råvarer, som gæsterne forkæles med.

- Vi ønsker at give gæsterne en fuldkommen overraskelse. Men bare rolig, der bliver ikke sparet på de eksklusive råvarer samt den personlige oplevelse fra vores tjenere og kokke, lover Tobias Vasant Hansen.

Den Ultimative Sæson skal bestilles minimum tre dage i forvejen, og selskabet skal bestå af fire-otte personer.

Med en kuvertpris på 1795 kroner er målgruppen mindre, end Restaurant Sæson er vant til.

- Men vi regner ikke med, at det kun er forretningsfolk, som bestiller Den Ultimative Sæson. Vi ved, at der er en del mennesker, som virkelig sætter pris på god mad og dejlige vine. Det får de her, og vi overrasker den også under serveringen, siger Tobias Vasant Hansen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...