Gå til hoved-indhold
30. april 2024 - kl. 00.04

4000 billetter solgt til Rock i Frederikshavn

  • 1 af 1
    - Det er så fedt, at vores to spisearrangementer bliver fyldt op. Det giver bare en god stemning, når der er mange gæster i laderne, fortæller Casper Høgsted. Foto: Peter Jørgensen
Af: Michael Frederiksen

Der er store smil at finde hos arrangørerne af Rock i Frederikshavn. Billetsalget til sommerens koncert går bedre end nogensinde før. Mere end 4000 billetter er allerede solgt, hvilket er ny rekord med mere end en måned til koncerten.

Med en kapacitet på 5.500 gæster på koncertpladsen nærmer Rock i Frederikshavn sig hastigt udsolgt. Med kun 1.500 billetter tilbage og i lyset af den nuværende hastighed på billetsalgssiden forventer arrangørerne, at de resterende billetter bliver solgt hurtigt.

- Vi er lidt rundt på gulvet. Billetsalget går enormt stærkt lige nu. Vi har på nuværende tidspunkt solgt 4.000 billetter. Det har vi aldrig prøvet før så tidligt før koncerten, fortæller Casper Høgsted, talsperson for Rock i Frederikshavn.

- Vi vil jo gerne have plads til alle, men vi må ikke lukke flere end 5.500 gæster ind på pladsen, siger han.

Salget af billetter til forfesten, som starter kl. 11 med XL Byg Grill brunchbuffet og salg af billetter til aftenbuffet i Laden, har også overrasket arrangørerne. På nuværende tidspunkt er mere end 90 procent af pladserne til de to arrangementer solgt.

- Det er så fedt, at vores to spisearrangementer bliver fyldt op. Det giver bare en god stemning, når der er mange gæster i laderne, fortæller Casper Høgsted.

Prisen for hver af de to arrangementer er 249 kr. pr. person, og i prisen for brunchbuffeten er drikkevarer inkluderet.

Arrangørerne opfordrer alle til at skynde sig at købe billetter for at sikre adgang til både koncerten og de to buffeter. Billetterne er tilgængelige på www.rockifrederikshavn.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...